Ons, altijd dichtbij!

Onze 9.000 medewerkers staan voor je klaar om jou of je familie te ondersteunen, in elke fase van je leven. Kwaliteit en expertise zetten wij centraal in ons sterk netwerk van meer dan 10 organisaties.

Landelijke Thuiszorg

Gezinszorg - kraamzorg - poetshulp - groen- en klusjesdienst - woningaanpassing - gastopvang - dagopvang

Heb je zorg nodig? Je bent pas bevallen en doodmoe, je krijgt te maken met een ziekte of beperking, je wil op je oude dag comfortabel thuis blijven wonen. In welke levensfase je ook zit, Landelijke Thuiszorg staat klaar voor jou, dag en nacht. Contacteer ons online of bel gratis naar 0800 112 05.

Puuur

Huishoudhulp met dienstencheques

Te druk in het huishouden? Dankzij jouw Puuur huishoudheld geniet je van een proper huis én meer vrije tijd. Puuur biedt strijk- en huishoudhulp aan via dienstencheques, zonder extra kosten. Vraag jouw huishoudheld aan via Puuur.be of ga langs in één van onze kantoren.

Landelijke Kinderopvang

Kinderopvang van 0 tot 12 jaar

Van onthaalouder en kinderdagverblijf tot opvang voor of na school en in de vakanties, Landelijke Kinderopvang en Stekelbees zorgen voor kwalitatieve opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We maken van elke dag iets bijzonders. Op zoek naar een opvangplekje? Contacteer ons online of bel naar 070 24 60 41.

Oziki

Oppas zieke kinderen

Is je kindje plots ziek en heb je dringend een oppas nodig? In samenwerking met CM zorgt Oziki binnen 24 uur voor een oppas aan huis. Onze oppassers zijn stuk voor stuk creatieve duizendpoten met een warm hart voor kinderen. Vraag een oppas aan via cm.be of bel naar 078 05 01 09.

KVLV, Vrouwen met vaart

Vereniging, vorming en ontspanning

Hou je van kokkerellen, plezier maken, creatief bezig zijn, sporten, cultuur opsnuiven, samen op stap gaan of ontspannen met vriendinnen? Vind een toffe activiteit bij jou in de buurt op kvlv.be. Iedereen welkom!

Doe je voordeel

Wil je ook proeven van KVLV? Met je KVLV-kaart heb je altijd een voetje voor. Sluit je aan voor slechts €15 (i.p.v. €30) en geniet van korting op alle activiteiten, events en boeken van KVLV.

Zorg-saam

Vormingen op maat over (zelf)zorg en communicatie

Zorg-saam staat garant voor inspirerende en betaalbare vormingen op maat over communicatie, zorg en zelfzorg. Ontdek ons volledige aanbod met thema’s zoals verbindende communicatie, stress en burn-out, mantelzorg, …

Steunpunt Groene Zorg

Zorgboerderijen, partners in welzijn

Steunpunt Groene Zorg zet zich in voor de meest kwetsbare groepen van onze samenleving. Zinvolle activiteiten in een groene werkomgeving staan hierbij centraal, vaak op zorgboerderijen maar ook in kleinschaliger projecten. Ontdek meer over ons op groenezorg.be.

Ons Zorgnetwerk

Vereniging voor mantelzorgers en gebruikers

De inzet van mensen die belangeloos voor anderen zorgen is van onschatbare waarde. Ons Zorgnetwerk biedt mantelzorgers een ijzersterke kapstok, geeft hen een stem en ondersteunt ze met vorming en begeleiding.

Thuiszorg KidsOkee

Thuiszorg op maat van gezinnen

Kom je als kersverse ouders handen tekort? Of kan je door ziekte, een beperking of psychosociale omstandigheden de zorg voor jezelf, je gezin en het huishouden (tijdelijk) niet meer opnemen? Thuiszorg KidsOkee zorgt er voor dat je als gezin meer ademruimte krijgt. We bieden hulp in delen van de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen. Ontdek meer over onze diensten online of bel gratis naar 0800 112 05.