In heel wat omstandigheden is een extra paar handen meer dan welkom. Met het initiatief Happy@Home willen KBC en Ons de toenemende behoefte aan diensten aan huis tegemoet komen.

Klanten van KBC met een Life Solutions beleggingsproduct kunnen comfort-diensten aanvragen.

Ons is, vanuit haar ervaring met dienstverlening rond 'ontzorgen', hiervoor de aangewezen partner voor KBC.

U herkent het vast wel: we hebben het altijd druk, druk, druk. Het lijkt wel alsof we nergens nog tijd voor hebben. Maar wat als u thuis op hulp kon rekenen?Vanuit 4 pijlers bouwt Ons een dienstverlening op maat uit
Hulp nodig in uw huishouden?

Uw huishoudhulp neemt graag uw poets- en strijkwerk uit handen. Dankzij Puuur is het heerlijk thuiskomen in een proper huis. Met fiscaalvriendelijke dienstencheques geniet u bovendien een voordelig tarief.
Een polyvalent klusjesteam knapt karweien voor u op:

kleine sanitair- en elektriciteitswerken, behang- en schilderwerken...

Voor al die dingen kunt u rekenen op een goed opgeleide, gemotiveerde en betrouwbare klusjesman.
En het onderhoud van uw tuin?

Daar zorgen onze enthousiaste tuinmannen voor: maaiwerken, klein en groot onderhoud van uw tuin, enz. Ze helpen u met plezier én op uw maat.
Uw woning is niet veilig, comfortabel of toegankelijk genoeg?

Onze coördinator woningaanpassing geeft deskundig advies aan huis. Drempels en niveauverschillen wegwerken, het bad vervangen door een inloopdouche of een hoger toilet en handgrepen plaatsen? Experten voeren de werken uit en de coördinator begeleidt de uitvoering ervan.